Koelsystemen

Vanaf het moment dat de melk de speen verlaat, tot het ophalen door de tankwagen – We bieden (service) oplossingen voor transporteren, koelen, opslaan en beschermen van uw melk.

Beschermen

Het beschermen van de melk houdt niet op zodra de melk in de tank zit. De koeltank moet namelijk ook volgens de hoogste normen gereinigd worden. Regelmatig onderhoud en reiniging van uw koelsysteem garandeert een optimale werking op het niveau wat u mag verwachten van ons.

 

Koelen

Hoe sneller u de melk koelt, hoe meer u het proces van vermenigvuldiging van bacteriën vertraagt en hoe verser uw melk zal zijn. De compacte waterchillers van DeLaval vormen een onbegrensde koeloplossing voor veehouders die hun uitstekende melkkwaliteit willen borgen.

 

Opslaan

We bieden een brede serie horizontale en verticale tanken - met een capaciteit tot 40.000 ltr - kunnen we altijd een tank en bufferoplossing aanbieden die bij u past.

 

Waarom kiezen voor Melktechniek West-Vlaanderen

Ons DNA ligt in de melkveehouderij. We begrijpen dus met welke uitdagingen u dag in – dag uit te maken heeft. Daarom kunnen we een meerwaarde leveren voor uw bedrijf. 

 

Samen kunnen we kijken uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de ondersteuning van  innovatieve melktechniek, stalinrichting, automatisering en data-analyse. Met een scherp oog naar koecomfort en dierenwelzijn. We creëren samen met u de ideale omstandigheden op uw bedrijf. 

 

Neem contact op