Melksystemen

We bieden niet slechts één type melksysteem, maar hebben verschillende oplossingen. Of het nu gaat om een melkstal, draaistal of een melkrobot. Wij zorgen dat u het melksysteem krijgt wat bij u past.

Vraag een offerte op

DeLaval VMS V300 melkrobot serie

Met twee modellen melkrobots is DeLaval in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Samen met DeLaval helpen wij u graag om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, uzelf en uw gezin.

 

Melkstallen

We kunnen een brede serie melkstallen aanbieden. Daarmee hebben we altijd een oplossing die past bij uw behoefte. Melkstallen zijn beschikbaar als parallel, visgraat of swingover.

 

Draaistallen

Snel, efficiënt en veilig werken voor mens en dier. Dat is mogelijk met de serie draaistallen van DeLaval. Draaistallen beschikken over een hoge capaciteit. Het systeem biedt de mogelijkheid om met 1 persoon grote groepen koeien te melken in een korte tijd. 

 

Waarom kiezen voor Melktechniek West-Vlaanderen

Ons DNA ligt in de melkveehouderij. We begrijpen dus met welke uitdagingen u dag in – dag uit te maken heeft. Daarom kunnen we een meerwaarde leveren voor uw bedrijf. 

 

Samen kunnen we kijken uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de ondersteuning van  innovatieve melktechniek, stalinrichting, automatisering en data-analyse. Met een scherp oog naar koecomfort en dierenwelzijn. We creëren samen met u de ideale omstandigheden op uw bedrijf. 

 

Neem contact op