Melkwinning

We bieden oplossingen die u ondersteunen bij het behalen van uw doelen. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige melk in combinatie met een goed bedrijfsrendement en goede balans in arbeid.

In de melkstal

Met het brede assortiment aan melkstellen, melkpunten, melkmetingen, originele melkslangen en tepelvoeringen wordt efficiënt melken gegarandeerd. Pas uw melkstal aan uw specifieke wensen.

 

In de machinekamer

Vacuüm is de drijvende kracht achter de productie van kwaliteitsmelk. We bieden een compleet programma vacuümpompen en aanverwante apparatuur.

 

Uiergezondheid en mastitispreventie

Celgetalbepaling, voorbehandeling, speendesinfectie en verzorging zijn belangrijke elementen om de uiergezondheid onder controle te houden. Een goede uiergezondheid draagt bij aan een optimale productie en werkplezier. Preventie en hygiëne zijn belangrijk voor een optimale uiergezondheid.

 

Voeren

Goed voeren is een belangrijk onderdeel bij het produceren van melk. Daarbij is het ook een van de grootste kostenposten. Optimalisatie en gebruik van de juiste systemen zijn daarom van belang. We bieden daarom een breed pakket voeroplossingen aan. 

 

Waarom kiezen voor Melktechniek West-Vlaanderen

Ons DNA ligt in de melkveehouderij. We begrijpen dus met welke uitdagingen u dag in – dag uit te maken heeft. Daarom kunnen we een meerwaarde leveren voor uw bedrijf. 

 

Samen kunnen we kijken uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de ondersteuning van  innovatieve melktechniek, stalinrichting, automatisering en data-analyse. Met een scherp oog naar koecomfort en dierenwelzijn. We creëren samen met u de ideale omstandigheden op uw bedrijf. 

 

Neem contact op