Ons Team

Robbe Vanoverschelde
Toerboertiek
Robbe is verantwoordelijk voor de verkoop van allerlei boerderijbenodigdheden, zoals reinigings- en uierproducten. Maar ook projecten zoals o.a. ventilatie, stalmatten, kalverdrinkmobiel zijn onderdeel van zijn pakket. Robbe kent als boerenzoon de sector als geen ander en heeft reeds ervaring in de wereld van DeLaval. Tussen de verkoopbezigheden vind je hem ook vaak in de melkput tijdens onderhoud en doormetingen.
Pieter De Ketelaere
Servicemonteur VMS/CMS
Pieter heeft een opleiding elektromechanica aan het VTi gevolgd. Zijn stage heeft hij gevolgd bij DeLaval en is hier ook niet meer weggegaan. Pieter was eerst gericht op CMS (traditionele melkstallen), maar heeft sinds 2 jaar ook ervaring opgedaan met de VMS-systemen. Na montage van tientallen melkrobots en een opleiding tot VMS servicetechnieker binnen DeLaval, heeft Pieter hier genoeg ervaring mee.
Robbe Desmet
Servicemonteur CMS en magazijn
Als enige niet-boerenzoon heeft Robbe wel een hart voor de boerestiel. Na zijn opleiding landbouw volgde hij een specialisatie landbouwmechanica te Gent. In 2017 is hij begonnen als servicetechnieker tussen de blauwe melkinstallaties. Sinds 2021 was hij werkzaam voor DeLaval BeNeLux als technical support specialist. Daar Robbe een West-Vlaming is in hart en nieren, is hij sinds 1 januari werkzaam bij MTWV in de service van traditionele installaties, en neemt hij ook magazijn en bureel op zich.
Gerrit van den Berg
Verkoop
Gerrit heeft zijn naam niet gestolen. Met een berg aan ervaring, en gedurende vele jaren een vaste waarde te zijn bij DeLaval, is Gerrit de verkoper bij uitstek! Gedreven door kennis en het tijd maken voor uw project, maakt hij van uw plannen de perfecte stal. Door de vele stallen die Gerrit tot een pareltje omtoverde bent u bij hem aan het juiste adres voor advies en verkoop van uw melk- en/of koelinstallatie!
Hannes Vanhaelemeersch
Vertegenwoordiger Melksystemen en Farm Management oplossingen
Maak kennis met Hannes, vertegenwoordiger Melksystemen en Farm Management oplossingen voor MTWV. Met zijn achtergrond als rundvee-dierenarts begeleidt hij klanten met betrouwbare informatie en passie. Van schets tot opstart, Hannes is uw rechterhand zonder loze beloften.